augustus

Klassieke muziek onder de gewelven van de Broerenkerk

zondag 14 augustus 2022

Zondag 14 augustus klassieke muziek bij ons in de winkel met Rik Hasselman op gitaar en Jeroen van Dijk op de cello. Aanvang is 15.30 uur en er wordt twee keer een half uur gespeeld.

Meer informatie

oktober

Kinderboekenweek: De Sterrensteen on tour workshop

zaterdag 8 oktober 2022

Zaterdag 8 oktober komt Kelly van Kempen, auteur van de jeugdserie De Sterrensteen bij ons in de winkel in Zwolle een workshop geven. Tijdens deze workshop maken we zelf onze maankalenders. Op deze kalender kun je zien wanneer het volle maan is. Ook lees je wat je het beste tijdens zo’n maanfase kunt doen; In je dagboek schrijven, een feestje geven, een boek lezen of plannen maken. We werken met pen en stiften, lijm en glitters en de leukste sjablonen. Er wordt ook voorgelezen uit De Sterrensteen.

De workshop begint om 16:00 uur en duurt tot 17:30. De toegang is gratis en de workshop is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. 

 

Meer informatie

Signeersessie O.C. Hooymeijer

zaterdag 22 oktober 2022

Op zaterdag 22 oktober om 14.00 uur komt dhr O.C. Hooymeijer zijn nieuwste boek Van Aarsvink tot Zeebreker presenteren/signeren in Zwolle.

Meer informatie

Orgelconcert Harry Hamer

vrijdag 28 oktober 2022

Op vrijdag 28 oktober om 16.30 komt organist Harry Hamer weer bij ons in de winkel een orgelconcert geven.

Meer informatie

december

Sinterklaas orgelconcert Harry Hamer

vrijdag 2 december 2022

Op vrijdag 2 december om 16.30 komt organist Harry Hamer weer bij ons in de winkel een orgelconcert geven. Dit keer speelt hij Sinterklaasmuziek.

Meer informatie

Kerst orgelconcert Harry Hamer

vrijdag 23 december 2022

Op vrijdag 23 december om 14.00 uur komt organist Harry Hamer weer bij ons in de winkel een orgelconcert geven. Dit keer speelt hij Kerstmuziek.

Meer informatie