oktober

Kinderboekenweek: Sanne Rooseboom

vrijdag 7 oktober 2022

Vrijdag 7 oktober, 15:00 uur bij ons in de Leeshemel: Sanne Rooseboom, schrijfster van Mot en de metaalvissers en Het ministerie van oplossingen. Sanne gaat vertellen hoe ze schrijver werd en hoe ze op het idee kwam van het Ministerie. Ook zal ze wat gaan vertellen over Mot en de metaalvissers en een stukje voorlezen uit deel 5 van het Ministerie van oplossingen, dat in februari gaat verschijnen. Daarna is er ongeveer 30 minuten een Meet & Greet, om al je vragen te stellen en je boek door Sanne te laten signeren.  

 

Meer informatie

Kinderboekenweek: De Sterrensteen on tour workshop

zaterdag 8 oktober 2022

Zaterdag 8 oktober komt Kelly van Kempen, auteur van de jeugdserie De Sterrensteen bij ons in de winkel in Zwolle een workshop geven. Tijdens deze workshop maken we zelf onze maankalenders. Op deze kalender kun je zien wanneer het volle maan is. Ook lees je wat je het beste tijdens zo’n maanfase kunt doen; In je dagboek schrijven, een feestje geven, een boek lezen of plannen maken. We werken met pen en stiften, lijm en glitters en de leukste sjablonen. Er wordt ook voorgelezen uit De Sterrensteen.

De workshop begint om 16:00 uur en duurt tot 17:30. De toegang is gratis en de workshop is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar. 

 

Meer informatie

Open je Oren: Doe-Mee-Concert met Dieuwertje Blok & Izaline Calister

woensdag 19 oktober 2022

Woensdag 19 oktober is het Common Ground for kids festival bij ons in de winkel. Vanaf 15:00 uur zijn de Curaçaos-Nederlandse zangeres Izaline Calister en presentatrice Dieuwertje Blok er om je te laten horen hoe leuk het is om te zingen en muziek te maken. Kaarten bestel je via: commongroundfestival.nl/kids. Deze middag is voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meer informatie

Signeersessie O.C. Hooymeijer

zaterdag 22 oktober 2022

Op zaterdag 22 oktober om 14.00 uur komt dhr O.C. Hooymeijer zijn nieuwste boek Van Aarsvink tot Zeebreker presenteren/signeren in Zwolle.

Meer informatie

Orgelconcert Harry Hamer

vrijdag 28 oktober 2022

Op vrijdag 28 oktober om 16.30 komt organist Harry Hamer weer bij ons in de winkel een orgelconcert geven.

Meer informatie

december

Sinterklaas orgelconcert Harry Hamer

vrijdag 2 december 2022

Op vrijdag 2 december om 16.30 komt organist Harry Hamer weer bij ons in de winkel een orgelconcert geven. Dit keer speelt hij Sinterklaasmuziek.

Meer informatie

Kerst orgelconcert Harry Hamer

vrijdag 23 december 2022

Op vrijdag 23 december om 14.00 uur komt organist Harry Hamer weer bij ons in de winkel een orgelconcert geven. Dit keer speelt hij Kerstmuziek.

Meer informatie