juni

Boekpresentatie Michelle Visser

donderdag 8 juni 2023

Op donderdagavond 8 juni vanaf 19.00 uur presenteert Michelle Visser haar nieuwe boek De vloek van Kasteel Vrijborgh. Voorafgaand aan de boekpresentatie geeft Arnout van Cruyningen een lezing over de Hanze, een bekend samenwerkingsverbond van handelaren en steden die een prominent onderdeel zijn van het boek. 

De toegang is gratis, wel graag aanmelden via [email protected]

 

Meer informatie

Signeersessie Nick Toet

zaterdag 10 juni 2023

Zaterdag 10 juni komt Nick Toet bij ons in de winkel zijn nieuwste boek BBQ'en met Nick signeren. Nick is er vanaf 14:00 uur en de signeersessie zal ongeveer een uur duren. Van harte welkom!

 

Meer informatie

Klassieke muziek onder de gewelven

zondag 18 juni 2023

Op zondag 18 juni verzorgen Jan Gerritsen, saxofoon en Jeroen van Dijk, cello, 3 concerten in de reeks: ‘Klassieke muziek onder de gewelven’, in boekhandel Van der Velde. Onder de titel: ‘I could write a book’, nemen de musici het publiek mee langs literaire parels, omlijst door eigen arrangementen en composities. De combinatie sax en cello is niet alledaags, maar de instrumenten vloeien prachtig in elkaar over, zeker in de akoestiek van de Broerenkerk. Nederlandse poëzie en Vlaamse literatuur in een bijzonder licht gezet, maakt het luisteren een feest voor oog en oor onder de gewelven en glas-in-lood.

De toegang is gratis, vrije gift na afloop.

Aanvang 13.30, 14.30, 15.30.

 

Meer informatie

juli

Optreden Artvark & Nyk de Vries

zaterdag 1 juli 2023

Tagelyk is de titel van het nieuwe muziekalbum en luisterboek van het Artvark Saxophone Quartet en dichter/schrijver Nyk de Vries. Op zaterdag 1 juli 2023 om 10:30 uur wordt Tagelyk gepresenteerd in Van der Velde Boeken Zwolle. Daar zullen Nyk de Vries en Artvark een aantal stukken live opvoeren. De entree is gratis.

Meer informatie