{{model.bookDetails.title}}

ebook luisterboek

{{model.bookDetails.subtitle}}

{{model.bookDetails.author}} Serie: {{model.bookDetails.series}} ({{model.bookDetails.seriesNumber}}) | Taal: {{model.bookDetails.language}}

{{getBindingWithHiding()}}

€ {{model.bookDetails.refPriceMaxText}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

€ {{model.bookDetails.mainCopy.regularPriceString}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

Niet leverbaar



Bezorgen: {{model.bookDetails.deliveryMessage}}
De vloek van Pak

{{getBindingWithHiding()}}

€ {{model.bookDetails.priceText}}

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen.
Voorraad onbekend.
Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps
Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 naar NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!

{{groupedMessages.textMessage}}:

{{shopName}}

Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
Prijsvoordeel *
*
{{model.bookDetails.mainCopy.priceDescription}}

ROBIN RAVEN schreef als kind al korte verhalen, strips, gedichtjes en zelfs lange verhalen voor volwassenen. Zijn vader is geboren op Java en zijn moeder was een plantersdochter uit Sulawesi. Via hen, familie,literatuur en rugzakreizen door lndonesië ontdekte hij dat het verleden ritselt en zindert van spannende verhalen. Dat gevoel wilde hij graag in een boek verwerken.
De stem sprak langzaam en duidelijk, alsof ik geen woord van zijn verhaal mocht vergeten. Het was een vreemde stem, een onbekende stem, die mij gebruikte om zijn boodschap door te geven!
‘Indonesië is een van de grootste landen ter wereld. Je hebt daar prachtige dieren: slangen die tien meter kunnen worden, apen die soms dorpen aanvallen, tigers, draken, zwijnen en vogels in alle kleuren. In indonesië zijn geheimzinnige mannen en die noem je doekoens. Ze helpen je als je ziek bent, maar ze kunnen je ook vervloeken. Doekoens kunnen zichzelf onzichtbaar maken, veranderen van vorm en zijn soms op tien plaatsen tegelijk. In Indonesië hebben de mensen een glimlach voor alles, ook als ze droevig of kwaad zijn.’ Toen zweeg de stem en stopte de muziek.
Tom, Myrthe en Mehmet zijn op zoek naar een onderwerp voor hun presentatie op school. Ineens hoort Tom een stem in zijk hoofd die zegt dat de presentatie over Indonesië moet gaan. Op zolder ontdekt Tom een oude kist van zijn opa, die in Nederlands-Indië heeft gevochten. In de kist zit Soedjorno, een sprekende pop. Soedjorno geeft Tom, Myrthe en Mehmet de opdracht hem naar zijn eigenaar terug te brengen, van wie hij vijftig jaar geleden is weggerukt. Dan ontmoeten ze de geheimzinnige Pak. Wat heeft deze oude Indische man met opa te maken?
De kinderen ontdekken dat de levens van Soedjorno, opa en Pak door een gruwelijk geheim met elkaar verbonden zijn. Hun speurtocht naar de waarheid blijkt een race tegen de klok. Zullen ze erin slagen de vloek van Pak op te heffen en het leven van opa te redden?
{{property.Key}}
*
*
*
{{review.reviewTitle}}
{{review.createdOn | date: 'dd-MM-yyyy' }} door {{review.reviewAlias}}
{{review.reviewText}}
Meer Recensies
Lees minder
Geen recensies beschikbaar.

{{webshopCopy.binding == null || webshopCopy.binding == '' ? 'Prijs' : webshopCopy.binding}} € {{webshopCopy.priceInCentsText}}

Bezorgen:

Prijs € {{usedCopy.priceInCentsText}}

Conditie: {{usedCopy.qualityName}}
{{usedCopy.copyDetailDescription}}
Levertijd:
Leverbaar bij:
{{usedCopy.shop.name}}
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks3 : libris