Account aanmaken

Staat je vraag er niet bij? Dan kun je altijd contact opnemen met de boekhandel of onze klantenservice.

Wachtwoord vergeten

Ben je wachtwoord van je Libris account vergeten? Hier kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Je gebruikersnaam (je e-mailadres) en wachtwoord worden vaak opgeslagen op je mobiel of computer. Indien je het wachtwoord wijzigt, let er dan op dat je het nieuwe wachtwoord bijwerkt op al je apparaten. Dan kun je de volgende keer snel en gemakkelijk weer inloggen zonder dat je jouw wachtwoord opnieuw hoeft in te stellen.

Je Libris account gebruik je voor Libris.nl, de websites van al onze aangesloten Libris en Blz.-boekhandels en de tolino ereader en app. De inloggegevens hiervoor zijn dus overal gelijk.

Ben ik verplicht om een account aan te maken?

Nee, je kunt op deze site ook als gast je bestelling plaatsen.

Alleen indien je een downloadbestelling voor een ebook of luisterboek plaatst, dien je een account aan te maken. Je ebooks en luisterboeken worden voor je opgeslagen in je account zodat je deze (opnieuw) kunt downloaden.

Ik wil graag mijn account verwijderen

Wil je jouw Libris account verwijderen? Dan kun je een mail sturen naar [email protected] met het e-mailadres waarop je Libris account staat en het verzoek deze te verwijderen.

Let op, indien je ebooks op je account hebt staan, worden ook deze verwijderd.

De nieuwsbrief staat los van uw Libris account. Je kunt je zelf voor de nieuwsbrief afmelden door helemaal onderaan de nieuwsbrief te kiezen voor 'Afmelden'.

Hostname: pro-mbooks2