Tourist Info

In onze winkel bevindt zich ook de Tourist Info. U vindt deze na binnenkomst recht voor u op de begane grond. Bezoekt u Zwolle tijdens een gezellig weekendje weg of zoekt u leuke uitjes in eigen stad? Hier haalt u uw wandel- en fietskaarten, informatie over evenementen, over de mooiste musea, de leukste winkels en de lekkerste restaurants.

Vanaf hier starten tevens de stadswandelingen en koopt u bovendien grappige, typisch Nederlandse cadeauartikelen om mee te nemen naar huis, zoals het ‘Delfts blauwe’ porselein van het label Hollandsche Waaren en leuke historische uitgaven over stad en regio.

Meer informatie over Zwolle Tourist Info en een overzicht van alle bezienswaardigheden en evenementen in Zwolle is te vinden op www.visitzwolle.com.
Tevens is de Tourist Info te bereiken via [email protected]

Rondleidingen
Voor groepen tot ongeveer 15 personen verzorgt Van der Velde Boeken op aanvraag, en op basis van beschikbaarheid van de gids, de volgende twee rondleidingen:

Rondleiding in de kerk
De gids vertelt over de geschiedenis van de kerk en het aangebouwd klooster. Daarnaast is er aandacht voor de gewelf schilderingen, het Scheurer-orgel en de metamorfose van kerk tot de huidige boekwinkel. De duur van deze rondleiding is 30 tot 45 minuten.

De kosten zijn €15,- voor de groep.

Rondleiding Broerenkwartier
Allereerst neemt de gids u mee naar buiten voor een korte wandeling door de directe omgeving van de kerk. Onderweg is er o.a. aandacht voor de Hanze, de oude stadsmuur met de torens, het geboortehuis van Thorbecke en nemen we een kijkje in en buiten het Oude Huis van Bewaring. Ook Hotel de Librije mag niet ontbreken bij deze rondleiding.

Bij terugkomst staat er koffie met wat lekkers voor u klaar. Na deze pauze volgt nog een rondleiding door de kerk (zie hierboven). De totale duur van deze rondleiding is ongeveer twee uur.

De kosten zijn €10,- per persoon. Voor groepen van 10 tot 15 personen zijn de kosten €100,-.

U kunt een rondleiding boeken via [email protected] t.a.v. de heer J. Lans.

Hostname: pro-mbooks3